Workshop KinderMIR Massage

Het masseren van kindervoetjes is een weldaad voor ieder kind en vooral het kind dat o.a.: sensitief is en veel indrukken heeft te verwerken, overactief, onrustig, angstig, nerveus, onzeker of teruggetrokken is en misschien regelmatig last heeft van buikpijn, gepest wordt of zelf pest en in spannende tijden b.v.: bij scheiding van de ouders. Wanneer er sprake is van ADHD, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie kan de Mir-voetmasage van grote toegevoegde waarde zijn. Tevens voor iedereen die het heerlijk vindt een ontspannende voetmassage te krijgen!

 

Resultaat:

  • Het kind ontspant zich, slaapt beter, kan zich beter concentreren, krijgt meer zelfvertrouwen en vele lichamelijke klachten verminderen.

 

Mir-voetmassage is een massage, waarbij elke zin van de KinderMir wordt uitgesproken terwijl een specifieke massagegreep wordt uitgevoerd.

 

  • Deze grepen zijn eenvoudig tijdens een 3 uur durende workshop te leren.
  • Ook het dansje/versje van de KinderMir wordt ingezet.
  • Er wordt gewerkt met heerlijke zuivere etherische oliën, en spray’s van De Groene Linde, specifiek voor kinderen.

 

Jongeren en volwassenen die deze Mir-voetmassage ontvangen, merken diepe ontspanning, een gevoel van innerlijke rust en geborgenheid, meer energie, helderheid en verbinding met creativiteit, speelsheid, humor, kortom hun Innerlijke Kind.

 

Data: zie agenda.

 

Be Joyfull and Healthy; Take Care of your Inner Child.